Разходки из Милано

Трудно е да се каже дали класическата фраза на типичния турист: „Няма какво толкова да се види в Милано“ го прави за смях или допринася още повече за славата му. Милано може да изглежда не толкова интересен в сравнение с други италиански градове от едно бързо посещение. Но това не е така. Следните пешеходни разходки, в които можете да се включите, ще ви разкрият приветливостта, историята и забележителностите на този град, които той пази добре скрити.

Колаж Милано
Разхождайки се из Милано

Различните варианти за пешеходни разходки из Милано (класически, тематични, посещение на изложби, музеи) се обогатяват и променят непрекъснато.

  1. КЛАСИЧЕСКА ПЕШЕХОДНА ОБИКОЛКА (вариант 1) – виж тук.
  2. КЛАСИЧЕСКА ПЕШЕХОДНА ОБИКОЛКА (вариант 2) – виж тук.
  3. ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА В ЧЕТИРИЪГЪЛНИКА НА МОДАТА – виж тук.
  4. ШОПИНГ ТУР С ЛИЧЕН ШОПИНГ АСИСТЕНТ В ЧЕТИРИЪГЪЛНИКА НА МОДАТА ИЛИ ИЗ VINTAGE МАГАЗИНИТЕ В МИЛАНО
  5. ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА В РАЙОНА НА НАВИЛИ
  6. ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА В БРЕРА
  7. ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА МИЛАНО С АВТОБУС

Периодично се организират и кратки разходки за българите, които живеят в Милано и региона, и биха искали да научат повече за забележителностите, покрай които минават ежедневно. Разбира се, това не е задължително, за да се присъедините към тура.

Ако предложенията не ви допадат, можете да свържете с мен за индивидуален тур, изготвен лично за вас чрез контактната форма на сайта, фейсбук или инстаграм. А също така може да бъде изготвен персонален маршрут за целия ви престой в Милано с всичко необходимо за пътуването.